Social Icons

Pages

6.20.2012

Güzelleşmek için Bunları Deneyin


Son dönemlerde bakımlı olmakla birlikte doğal olmaya karşı büyük bir ilgi var. Trendler, makyaj modası hep doğallıktan yana. Eğer bu anlamda yeterli bilgiye sahip değilseniz sizler için pratik bilgiler sunuyoruz. Güzelliğiniz için bu küçük dokunuşlara yer vermelisiniz. Buyurun bakalım neler yapmalıyız:

Pratik Güzellik Bilgileri
Pürüzsüz bir cilt için ne yapacağız ?
Karbonat, süt, limon suyu, yoğurt, mısır unu, maydanoz suyu, yaş maya, avakado, muz, elma sirkesi….Bu liste uzar gider..
Süt cilt için en önemli dinlendiricilerden. Süt; cildinizin genç ve pürüzsüz kalmasına yardımcı olur. Sıcak duş sonrası gözenekleri açılan cildinize bakım yapmak için bir parça pamuğu süte batırıp yüz ve boyun bölgenize yedirerek sürün. 5 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayın.
Muzu Yemek Yetmez, Muz Maskesi Uygulamalısınız !
Kuru ciltler ekstra nemlendirmeye ihtiyaç duyar. Haftada 1 kez uygulayacağınız muz maskesi ile cildinizi nemlendirip pürüzsüz bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 1 adet muzu ezip püre haline getirin. İçine 1 tatlı kaşığı bal ilave edip karıştırın. Karışımı yüz ve boyun bölgenize uygulayıp 15 dakika bekletin. Ilık suyla durulayın.
Cilt ve vücut sağlığınız için günde en az 6 saat uyumalısınız. Yeterli miktarda uyumak cilt sağlığınızı olumlu etkileyecektir.
Siyah Üzüm Deyip Geçmeyin !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız