Social Icons

Pages

2.06.2012

SW: The Old Republic Piyasaya Çıkıyor.

Göz alıcı bir Star Wars evreni. Binlerce saatlik oyun içeriği. Etkileyici hikayeler. Star Wars: The Old Republic bu hafta Türkiye’de satışa sunuluyor.
Bir Electronic Arts markası olan BioWare, Türkiye için tüm zamanların en çok beklenen oyunlarından, şimdiye kadar 100’den fazla ödül kazanmış Star Wars: The Old Republic sunucularının aktif hale getirildiğini duyurdu.
Oyun sunucularında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması, sorunsuz ve eğlenceli bir deneyim olması için farklı ülkelerde farklı tarihlerde çıkartılan Star Wars: The Old Republic, Türk oyuncular için geliyor.
Sunucuların hayata geçirilmesiyle birlikte oyuna akın eden oyuncuların sorunsuz ve eğlenceli bir deneyim yaşamaları için BioWare müşteri destek takımlarının durmaksızın devam eden mesaisi her geçen gün artarak devam ediyor.
BioWare, EA ve Star Wars hayranları için çok büyük bir günün geldiğini ve bu bekleyişe değdiğini belirten BioWare Kurucu Ortağı ve EA Bioware Label Genel Müdürü Dr. Ray Muzyka, “Star Wars: The Old Republic’e ayırdığımız kaynaklar ve destek bugün bitmeyecek.
Türe getirdiğimiz yenilikler bu yolculuğun yalnızca başı; devam eden yatırımlarımız ve önümüzdeki haftalar, aylar ve yıllar boyunca oyunculardan alacağımız geri bildirimler sayesinde bu deneyimi geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğiz.
Devasa online oyun türüne hikaye ve kişisel seçimler ekleyip, son derece kaliteli bir senaryo ve seslendirmelerle güçlendirerek oyuncuların DVO’lara bakış açısını değiştiriyoruz.
The Old Republic’in konumundan son derece memnunuz ve oyunumuzu ileride daha da iyi hale getirmek için oyuncularla birlikte büyümeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
Star Wars: The Old Republic, BioWare ve LucasArts’ın hikaye tabanlı devasa online oyunudur ve kişisel seçim ve sonuçlara odaklı oyun yapısı, yüksek kaliteli, eksiksiz seslendirilmiş hikayesi ile online oyunlarda devrim yaratmaktadır.
Klasik Star Wars filmlerinin binlerce yıl öncesinde geçen hikaye oyuncular arkadaşlarıyla takımlar kurarak filmlerdekine benzer destansı savaşlara katılacak ve birbirinden canlı gezegenlerle dolu galaksiyi keşfedecekler.
Oyuncular Galaktik Cumhuriyet veya Sith İmparatorluğu’na katılacak, aralarında Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Bounty Hunter ve Imperial Agent gibi sekiz sınıf arasından seçimlerini yapacaklar.
Ayrıca etkileyici müziklere sahip olan Star Wars: The Old Republic şimdiye kadar gördüğünüz en sarıcı online oyun deneyimlerinden birini sunacak.
Star Wars: The Old Republic’i satın aldığınızda oyuna 30 günlük erişime de hak kazanacak. Star Wars: The Old Republic’i sipariş vermek için lütfen www.aralgame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız